close
Indgang

Financial controller / bogholder

Financial controller/bogholder – Nellemann Machinery, Ringsted

Hands-on økonomiansvar for det danske selskab samt ansvar for tværfaglige projekter i norden. 

Vil du være med til 1. spadestik af det nye domicil i Ringsted og være den første medarbejder fra lokalområdet?

Som højre hånd til økonomichefen vil du spille en afgørende rolle for økonomiafdelingen i Nellemann Machinery. Du trives i en rolle, hvor du foruden at levere rettidig og præcis rapportering af de klassiske bogholderidiscipliner for Danmark også finder controlling på nordisk niveau en uundværlig og spændende del af jobbet.

Dine væsentligste opgaver bliver i samarbejde med dine kolleger der p.t. tæller 1 bogholder foruden økonomichefen at drive regnskabet for Danmark, herunder bogføring af bl.a. debet/kredit, fakturering og rykkere foruden indberetning og afstemning af moms, samt klargøring til revision. Derudover bliver du ansvarlig for at drive budgetlægning og -opfølgning samt Power BI på tværs af Danmark, Norge og Sverige.

Din baggrund er regnskabsmæssig og højst sandsynligt fra en handels- eller produktionsvirksomhed, hvor du har oparbejdet en god forretningsforståelse og kendskab til ERP- og Business Intelligence systemer. Du har tidligere erfaring med controllerdisciplinen og trives i en rolle, der indeholder både det analytiske og klassisk rapporterende.

Som person er du udadvendt, struktureret og analytisk. Du formår at omsætte komplekse data til et forståeligt sprog og mestrer hhv. Engelsk og Nordisk.

Du tilbydes en stilling i en selvstændig del af Nellemann Gruppen, hvor den strategiske udvikling og soliditeten er på plads. Gruppefunktionerne understøtter naturligvis de enkelte forretningsenheder, når det skaber værdi i gruppen, men ellers opererer Nellemann Machinery i stor udstrækning selvstændigt med egne ressourcer. Desuden bliver du en del af en virksomhed med afdelinger i hhv. Danmark, Norge og Sverige, og som dermed i høj grad er præget af en nordisk ånd.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Hanne Mygind Holsøe på 4880 1148.

Du kan ansøge via dette link: https://www.hansentoft.dk/job/8203

Nellemann Machinery

Nellemann Machinery er en del af den velkonsoliderede Nellemann Gruppen med aktiviteter indenfor bilimport, bilsalg og -leasing samt salg af maskiner. Omsætningen i Nellemann Gruppen overstiger DKK 3 mia., og gruppen beskæftiger ca. 320 medarbejdere.

Som et selvstændigt datterselskab forestår Nellemann Machinery salg af maskiner til vej-, park-, entreprenør og landbrugs-segmentet på det skandinaviske marked. Der er fokus på såvel nysalg som aktiviteter på eftermarkedet med en samlet omsætning på DKK 200+ mio. fordelt på Danmark, Norge og Sverige og i alt ca. 70 medarbejdere.