close
15 – AVM-PHOTO

Nellemann Machinery deltog på Copenhagen Historic Grand Prix

Som en del af Nellemann Group deltog Nellemann Machinery på motorsportsbegivenheden Copenhagen Historic Grand Prix. Arrangementet kickstartede udstillingssæsonen, hvor udvalget af nyheder skal vises frem.

Hos Nellemann Group er der benzin i blodet, og af den grund deltog Nellemann Machinery sammen med resten af Nellemann Group på årets store motorsportsbegivenhed i Danmark, der blev afholdt i Bellahøj den 5. til 7. august.

”På arrangementet deltager vi med vores familie, Nellemann Group. Vi kunne derfor vise alt fra entreprenørmaskiner til miljøbevidste KIA’er og hurtige Aston Martin’er. Det er ikke tit, at vi som gruppe deltager til samme begivenheder, så dette var i særdeleshed et godt gensyn og en god start på en sensommer og et efterår med flere messedeltagelser for vores vedkomne,” fortæller administrerende direktør i Nellemann Machinery, Kristian Refnov.

Copenhagen Historic Grand Pric er dansk motorsports flagskib, og er blevet kørt i området omkring Bellahøj, København siden 1996. Der deltager historiske køretøjer fra ind- og udland i løbet, og arrangementet har udviklet sig til at være en stor begivenhed for familier og motorsports interesserede.

FOTO: Racelens.dk

Produktnyheder på udstilling
For Nellemann Machinery er Grand Prixet optakten på halvår med flere faglige messedeltagelser.

”I weekenden blev udstillingssæsonen skudt i gang en ordentlig omgang benzin. For os er deltagelsen mere en cementering af vores familieforhold med resten af Nellemann Group, hvor vi nu glæder os til at møde vores kunder i faglige rammer på Have & Landskab 2021 samt Entreprenør & Håndværk,” siger Kristian Refnov og fortsætter:

”2021 har bragt mange nye maskiner og modeller med sig, så vi glæder os meget til at komme ud og præsenterer vores brede portefølje af maskiner til entreprenør, Vej&Park samt landbrugssegmentet.”

Have & Landskab bliver afholdt den 25. til 27 august i Slagelse. Entreprenør & Håndværk bliver afholdt den 16. til 18. september i Herning.