close
placeholder

Nellemann Machinery søger eftermarkedselev til vores afdeling i Kastrup

Nellemann Machinery A/S

Eftermarkedselev

Vil du være en del af Nellemann Gruppen, en stor koncern med afdelinger over hele landet? Kan du lide kundekontakt og vil du gøre en forskel?

 Nellemann Machinery A/S i Kastrup søger en nysgerrig og udadvendt eftermarkedselev, som har lyst til og er frisk på masser af udfordrende arbejdsopgaver i vores eftermarkedsafdeling.

Uddannelsen som eftermarkedselev som officielt hedder: Handelsassistent, salg, brancheretning “Auto” tager to år. inkl. afsluttende fagprøve heraf 10-12 ugers skoleophold.

Uddannelsen spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til entreprenør- og landbrugsbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering og kundeindskrivninger til fakturering, tilbudsafgivning kundeservice og salgsoptimering mv.

Vi sørger for, at du får den nødvendige viden og giver dig en bred forståelse for, hvad det vil sige at være ansat hos en moderne Maskinimportør.

Du bliver en del af et stærkt eftermarkedsteam, hvor vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedst tænkelige service. Derfor ser vi gerne, at du som person har en glad og positiv tilgang til tingene, og forstår at et smil også kan høres i telefonen.

 

Hvad kan du tilbyde?

 • Du har bestået Handelsskolens grundforløb (EUD, EUX, HG2, HGS, HGV) fra en handelsskole eller studentereksamen (HF, STX, HTX, HHX) suppleret med en EUD-student med fagretning handel.
 • Gode engelskkundskaber
 • Du er motiveret, kan ”tage fat” og tage ansvar
 • Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner
 • Du kan arbejde i et travlt miljø og samtidig bevare smilet og den positive indstilling
 • Du har kørekort B
 • Højt humør

Hos os får du:

 • Muligheden for at arbejde hos en af branchens førende importører af entreprenør- og landbrugsmaskiner
 • Direkte kontakt med udenlandske leverandører
 • Et spændende job, hvor det kun er dig, der sætter grænsen for din udvikling
 • En interessant, alsidig og spændende uddannelse
 • Attraktive arbejdstider
 • Uformel omgangstone med plads til sjov
 • En uddannelse inden for en branche / virksomhed med rigtig gode udviklingsmuligheder også inden for Nellemann Gruppen

 

Hvad kan Nellemann Machinery A/S tilbyde?

Nellemann tror på langvarige forhold – hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger. Hos os får du mulighed for at arbejde hos en af branchens førende, hvor tilfredshed fra vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt. Vi vil, at det skal være et godt, rart og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag! Vores ambition er at give dig den bedste uddannelse, en uddannelse der kan bidrage til din personlige udvikling.

Arbejdssted:

Tømmerupvej 13-15, 2770 Kastrup

 

Ansøgning og kontaktinformationer:

Har du lyst til at blive en del af Nellemann Gruppen, bedes du sende dit CV og din ansøgning til Lager & Logistikchef Hans Lorentzen via linket nedenfor senest den 30. juli 2021.

Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hans på telefon 31 51 34 18.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Send din ansøgning her

 

En del af Nellemann Gruppen:Nellemann Machinery er ejet af Nellemann Gruppen der også driver forretning med import- og detailforretninger inden for bilbranchen. Gruppen er importør af Aston Martin, KIA, MG samt Isuzu. Herudover ejer koncernen bl.a. et af Danmarks største billeasing selskaber og står for det årlige racerløb Copenhagen Historic Grand Prix. Koncernen beskæftiger ca. 350 medarbejder og omsætter for 2 mia. kr. med en solid bundlinje. Nellemann Machinery er et helejet datterselskab, der sælger og servicerer maskiner til Vej- & Parkvæsnet, entreprenører og landbrug. Forretningen har i dag en produktportefølje med mærker som Kubota, Bobcat & Holder. Nellemann Machinery er lokaliseret i Danmark Sverige og Norge, og omsætter for over 200 mio. kr. og beskæftiger 60 medarbejdere, hvor vi hver dag bestræber os på at være kundernes foretrukne valg.