close
Billede1

Bobcat udvider produktprogram og styrker tilstedeværelsen på markedet

Maskinproducenten Bobcat lancerer komprimeringsudstyr, der allerede nu er på vej til Danmark. Samtidig øges tilstedeværelsen på markedet. Maskinproducenten Bobcat lancerer komprimeringsudstyr, der allerede nu er på vej til Danmark. Samtidig øges tilstedeværelsen på markedet.

Bobcat er en verdensomspændende leverandør af kvalitetsmaskiner til byggebranchen, Vej & Park segmentet og til entreprenører. Derfor er det nærliggende, at den populære maskinproducent nu udvider sortimentet med komprimeringsudstyr, der leveres til Danmark gennem den danske importør, Nellemann Machinery.

“Vi glæder os til at tilbyde et endnu bredere udvalg af Bobcat produkter til danske kunder. Her falder komprimeringsudstyret godt i tråd med Bobcats populære produkter til bygge- og entreprenørbranchen, så som minigravere, larvebåndslæssere og skidsteers,” fortæller Lars Rævsager, salgschef i Nellemann Machinery.

Bobcats komprimeringslinje består af stampere fra 29 kg. helt op til 2.6 tons. Linjen inkluderer blandt andet jordlopper, pladevibratorer, knækstyret kompressorer og vibrationstromler. Hver model kan fås i flere størrelser og vægt.

“De første stampere og pladevibratorer er allerede på vej til Danmark, og det er muligt, allerede nu, at lægge bestilling ind på de nye produkter,” siger Lars Rævsager.

Større tilstedeværelse i Danmark


I 2021 bliver Bobcats salgskræfter, der blandt andet skal sælge komprimeringsudstyret i Danmark, desuden styrket med en udvidelse af salgsteamet. Baggrunden har været at leve op til den stigende interesse, der er kommet på de stærke og effektive maskiner.

“Vi oplever en stigende efterspørgsel på Bobcat produkter, og vi har derfor også været proaktive og tilknyttet flere kræfter til Bobcat-teamet for at øge tilstedeværelsen i Danmark. Bobcat har faktisk, ikke i mange år, været så godt repræsenteret i Danmark, som produktet er nu,” fortæller Lars Rævsager og fortsætter:

“Både i øst- og i vestdanmark er det kommet flere kræfter til i salgsstyrken. Blandt andet er Jeppe Hansen blevet ansat som distriktschef i vest, der er en erfaren mand, som allerede har solgt mange maskiner. I øst har vi et nyt ansigt i salgsteamet med Nels Cortsen, som kommer med en stærk produktviden om Bobcats produkter.”

Som salgskonsulent har Nels Cortsen allerede haft travlt i årets første måneder, hvor mange Bobcat maskiner er kommet ud til nye ejere.

“Det er dejligt at gøre kunderne glade og levere produkter, de efterspørger. Bobcat har jo et veletableret renommé på verdensplan som effektive, stærke og driftssikre maskiner, der kan klare tunge og krævende opgaver,” siger Bobcat salgskonsulent, Nels Cortsen.

“Jeg oplever, at Bobcat har et så bredt og specifikt produktprogram, at der næsten kan leveres maskiner til hele byggepladsen nu.”

Bobcatteamet ser nu frem til at modtage det første komprimeringsudstyr for at vise det frem til kunderne.