close

Om Nellemann Machinery

Fra Svenningsens til Nellemann Machinery – foreningen af to familievirksomheder

L2 + RTV Vinter
Om os

En af Danmarks største leverandører af professionelle maskiner

Nellemann Machinery A/S er blandt en af Danmarks største leverandører af professionelle maskiner og tilbehør til pleje og vedligeholdelse af vej- og græsarealer samt landbrugs- & entreprenørmaskiner. Vi leverer til hele Skandinavien og forhandler de mest attraktive produkter på markedet.

Men vi sælger ikke bare maskiner. Nellemann Machinery A/S er en komplet One-Stop-Shop, hvor du kan få en totalløsning, der dækker alle facetter fra salg til reparationer og fra forsikring til efteruddannelse. På den måde gør vi maskinkøb og -vedligeholdelse nemt og overskueligt for vores kunder og medvirker til at forbedre kundernes egen effektivitet og konkurrencedygtighed.

NM_Cover
Om os

Fokus på kvalitet, effektivitet og høj kundeservice

Blandt firmaets kunder er stat og kommuner, entreprenører, golfklubber, boligselskaber, anlægsgartnere og udlejningsfirmaer. Vi ser det som vores vigtigste opgave at opfylde den enkelte kundes behov og ønsker med hensyn til levering og servicering af maskiner og udstyr til konkurrencedygtige priser. Med fokus på kvalitet, effektivitet og høj kundeservice.

I maj 2017 opkøbte Nellemann Gruppen aktiemajoriteten i det tidligere Svenningsens Maskinforretning A/S og skiftede navn i foråret 2020 til Nellemann Machinery A/S.

Med opkøbet er Nellemann nu stærkt tilbage som hovedaktør inden for vej-, park- og landbrugsbranchen, nu i hele Skandinavien.

M5-101N-DK1
Om os

Foreningen af to familievirksomheder

Beslutningen om at forene de to gamle, hæderkronede familievirksomheder skal ses i lyset af de store ændringer og den rivende udvikling, som markedet for især landbrugstraktorer i dag er inde i.

Kundernes krav og ønsker til købsmåder, fleksibilitet og servicering har ændret sig og nærmer sig mere og mere det, man oplevede i bilbranchen allerede for flere år siden – en trend, man også ser i resten af verden. Det stiller nye og anderledes krav til leverandørerne og lægger op til nogle større enheder, der har de fornødne ressourcer til at imødekomme og håndtere kundernes individuelle behov inden for køb, leje, leasing, deleordninger og eftermarkedsservice. 

NM_Cover
Om os

Om Nellemann Machinery

Nellemann Machinery A/S vil være den professionelle samarbejdspartner, til de professionelle brugere med fokus på vej- og park, entreprenør- og landbrugsmaskiner.

Vi repræsenterer et stærkt program med få velvalgte producenter.

Har du et specifikt behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi finder altid den rigtige løsning i samarbejde med vores kunder.

MGXIV_Grass-Trailer_Front