close

Service og eftermarked

Nellemann Machinery's eftermarked er eksperter i vores egne mærker.

nellemann-maskin-retail-kubota3

Service og eftermarked

Service og eftermarked

Nellemann Machinery's eftermarked er eksperter i vores egne mærker, Kubota, Kärcher, Billy Goat & Spider m.fl., uanset om det drejer sig om reservedele, værksted eller teknisk support, står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du hurtigst muligt kan komme videre. Kontakt os på Øst: tlf. 32 50 29 02 / Vest: tlf. 86 52 42 11

  • Vi har et værksted der er klar til at servicere dig når som helst
  • Vi sørger for at have reservedele til dine maskiner året rundt
  • Vi yder altid teknisk support på dit køb.

 

Service og eftermarked

Værksted - Tlf. Øst: 32 50 29 02 / Vest: 86 52 42 11

Nellemann Machinery A/S har to veludrustede værksteder, i øst & vest Danmark, i henholdsvis Kastrup & Viby, Jylland.

Vores mekanikere & montører er specialuddannet i vores egne mærker, Kubota, Kärcher, Billy Goat & Spider m.fl. og har de nødvendige kurser, så vi hurtigt og effektiv kan stille den rigtige diagnose på dit køretøj.

Serviceaftaler kan vi også hjælpe med, så dit køretøj altid bliver serviceret efter producentens forskrifter.

Kontakt en af vores værkførere og hør nærmere.

Vores montører kommer i hele Danmark og har veludrustede servicebiler.

nellemann-maskin-retail5
Service og eftermarked

Reservedele - Tlf. Øst: 32 50 29 02 / Vest: 86 52 42 11

Brug Originale reservedele til dit køretøj

Nye reservedele kan være nødvendige, når dit køretøj bliver slidt. Mange små som store skader kan også udbedres ved hjælp af nogle nye reservedele, lidt værktøj og en masse knofedt. Men det er vigtigt, at reservedelene er af god kvalitet.

Dette kan man blandt andet sikre, ved at købe originale dele hos os, til et af vores brands, bl.a. Kubota, Kärcher, Billy Goat & Spider m.fl.

Entreprenørmaskiner

Forskellen på de uoriginale og de originale reservedele

Originale reservedele er fordelagtige, da de er fremstillet præcist til dit køretøj. Delene overholder derfor alle krav om styrke og størrelse, hvilket samtidig garanterer lang levetid på delene. Denne garanti findes ikke på de uoriginale produkter. Heller ikke selvom de ligner og/eller kan erstatte de originale dele.

Ved nyere køretøjer, hvor der er behov for en speciel reservedel, som er afgørende for køretøjets sikkerhed, er det en god idé at holde sig til de originale reservedele. Anvender du uoriginale reservedele kan det også gå ud over reklamationsretten og have negative konsekvenser på køretøjets sikkerhed.

M115GX_IV_DK3

Sikkerheden er dit ansvar

Som det fremgår ovenfor, er det altså med egen risiko, hvis man køber uoriginale reservedele. Her får man nemlig ikke en garanti for, at de overholder de krav, de originale dele gør. Kun med reservedele af god kvalitet er du garanteret, at dit køretøj er sikker for dig og andre.

Kontakt vores reservedelsafdeling, som altid står klar til at hjælpe dig og skaffer de rigtige dele hjem, hvis ikke vi har dem på lager.

Reservedele-reservedelsreol