close

Vredo

Virksomhedens begyndelse går tilbage til 1947. På det tidspunkt startede Mr. B de Vree, en bondesøn, en landbrugsentreprenørvirksomhed. Aktiviteterne var mangfoldige og maskiner blev ofte tilpasset de specifikke krav fra lokalområdets tunge lerjorde. Tilpasningen af ​​eksisterende maskiner ændrede sig i tidens løb langsomt til udvikling af nye maskiner. Landbrugsentreprenørvirksomheden ændrede sig derfor mere og mere til en ingeniørvirksomhed og senere til en fuldgyldig fabrik.

I 1976 introducerede de Vree en fuldstændig egenudviklet maskine, det var Vredo Overseeder. I slutningen af ​​80’erne blev den samme dobbeltskive-princippet brugt til udviklingen af ​​de unikke Vredo gylleinjektorer.

I 1989 monterede Vredo en gylletank oven på et Horsch trehjulet selvkørende flydefartøj. Dette var Vredos første indtog i arbejdet med selvkørende køretøjer. Siden 1994 har Vredo produceret og konstrueret de selvkørende køretøjer helt internt.

VREDO er en innovativ producent af landbrugsmaskiner og maskiner til den grønne sektor. VREDO selvkørende (Gødning)-Tracs udmærker sig ved at opretholde en åben bundstruktur, højeste kapacitet pr. time og ergonomisk arbejdsplads. Takket være det unikke Double Disc System, som faktisk sætter græsfrø i jorden og lader det gro, er VREDO markedsleder i Europa.