close
IMG_2071

Dit behov er vores speciale – se en skræddersyet Bobcat T66

Når man investerer i en ny maskine, handler det om at dække et behov. Men ikke nok med det, kan det være man skal have maskinen løftet til at passe endnu bedre til arbejdsopgaverne. I foråret tilpassede Nellemann Machinery en Bobcat T66 for en kunde, der havde nogle helt specifikke krav til sin nye maskine.

29 LED-lys monteret med over 200 meter ledning er blandt de features, der er blevet tilføjet på en nu toptunet Bobcat T66, som skal ud at udføre asfaltarbejde for en kunde.

Udover at have behov for en ny maskine er der ofte også andre behov, maskinen gerne må opfylde for at levere stor værdi i hverdagen og i arbejdsopgaverne. Netop af den grund er alle montører hos Nellemann Machinery klar til at være kreative, når de skal klargøre maskinerne til kunderne efter deres behov.

I foråret klargjorde vores montører denne Bobcat T66, der, udover have en stor håndfuld LED-lys monteret, også er blevet opgraderet med flere fede features for at gøre arbejdsopgaverne nemmere kunden.

  • Ekstra advarselsblink er blevet monteret på hele maskinen for at sikre fuld opmærksomhed.
  • Der er monteret kamera på hvert sidespejl, der vises direkte på en skærm i kabinen. Det giver et bredere udsyn og bibeholder førerens fokus i sit arbejde uden at skulle flytte fokus fra side til side. Derudover er der installeret bak-kamera i, der vises på samme skærm ved bakgear.
  • På venstre side er der gjort plads til en hydraulikhammer med slangerulle, der er sat på med et specialdesignet beslag, som er vippebar for nemmere adgang til service.
  • Alt strøm er samlet i et lille elskab i maskinen, så det er nemt at tilgå ved reparation eller servicearbejde.

Se en gennemgang af de forskellige features på den skræddersyede Bobcat T66 i videoen herunder: