close
Kubota NEDC_image1 (1)

Kubota Corporation indvier officielt nyt Nord Europæisk Distributions Center (NEDC) i Holland

Kubota Corporation indvier officielt nyt Nord Europæisk Distributions Center (NEDC) i Holland

 November, 2022

Kubota har for nylig startet aktiviteter på sit nye Nord Europæiske Distributions Center (NEDC) i Alblasserdam, Holland. Denne investering blev foretaget med det formål at udvikle en større samlekapacitet og logistiksystem til regionen, hvilket gør det muligt for Kubota at levere produkter hurtigere. Virksomhedens præsident, Yuichi Kitao, deltog i åbningsceremonien at det nye center sammen med præsidenten for Kubotas European Tractor Business Unit (TBU), Shinichi Yamada, samt andre repræsentanter fra Kubota Groups øverste ledelsesteam.

Billede, fra venstre mod højre: Shinichi Yamada, president European TBU; Dai Watanabe, Director & CEO Kubota Corporation; Yuichi Kitao, president & representative Director Kubota Corporation og Yasukazu Kamada, president Kubota Holding Europe.

 

Kompleksiteten på det europæiske marked øges i takt med mere krævende og forskelligartede kundekrav, for at kunne reagere på disse markedspåvirkninger har Kubota besluttet at opfører et Nord Europæiske Distribution Center, NEDC. Takket være sin førsteklasses beliggenhed i havnen i Alblasserdam, direkte ved siden af containerterminalen, vil  NEDC lette import- og eksportaktiviteter for produkter fra Europa, Japan, USA og Indien og dermed distributionen af Kubota-produkter.

NEDC vil give virksomheden mulighed for at fokusere på at levere løsninger, der øger kundetilfredsheden og udbygger partnerskabet med distributører og forhandlere i Nord Europa i overensstemmelse med koncernens motto, ” Kubota On Your Side ”
Derudover forventer virksomheden med det nye Center, der i første omgang vil beskæftige 60 medarbejdere at strømline sine interne processer og reducere logistik- og driftsomkostningerne.

I fremtiden giver dette et kæmpe løft

”Selvom meget af tiden i maskinbranchen lige nu drejer sig om at få allerede solgte maskiner hjem til kunderne der tålmodigt venter, ser vi frem til at NEDC fremadrettet giver et løft i forhold til logistikken omkring maskiner”. Udtaler Kristian Refnov, Direktør hos Kubota Importøren Nellemann Machinery.
Introduktionen af NEDC kommer til at give en mere fleksibel og hurtigere ordreproces, og vil være en samlefabrik for en større del af det Europæiske marked.
”NEDC kommer til at øge leverancesikkerheden på sigt, selvfølgelig skal vi på den anden side af den globale forsyningskrise, hvorfor det nok også kommer til at tage lidt længere tid inden vi oplever den fulde effekt af NEDC. Men der er ingen tvivl; dette er et meget stort skridt henimod en mere detaljeret tilgang til det Europæiske marked. Så vi er fortrøstningsfulde” slutter Kristian Refnov

En svær start

Med mere end 32.000 m2 gulvplads og kapacitet til at samle 3.000 enheder om året, har lanceringen af NEDC krævet en stor indsats fra projektteamet på grund af selve projektets kompleksitet samt flere eksterne påvirkninger, såsom COVID-19-pandemien og udfordringerne i den globale forsyningskæde.
NEDC-projektteamet demonstrerede Kubotas evne til at overvinde de udfordringer, vi står over for, og med succes gennemføre konstruktionen og påbegynde driften takket være medarbejdernes hårde arbejde og den store støtte fra nøglepartnere, såsom Goodman, Channelfret International, Broekman Logistics og BCTN Terminals.

Kubota Corporations præsident, Yuichi Kitao, understregede den betydning, som virksomhedens nye distributionscenter vil have for koncernen: “Jeg er overbevist om, at NEDC vil spille en nøglerolle i væksten og forbedringen af vores europæiske forretning.  Jeg håber, at denne nye facilitet med succes kan bidrage til at gøre Kubota Group til verdens førende brand i branchen og opnå kundetilfredshed gennem fremragende service og drift”.

I sin åbningstale udtalte Kubotas præsident for European Tractor Business Unit, Shinichi Yamada: “Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke min oprigtige tak til alle vores medarbejdere og partnere for deres hårde arbejde med at etablere det nye europæiske distributionscenter.  Idriftsættelsen af denne facilitet er ikke et mål i sig selv. Det, vi ønsker med den nye NEDC, er at udvide vores montage- og leveringskapacitet for at øge produktiviteten og betjene vores kunder bedre.  Vi er overbeviste om, at denne perfekte beliggenhed også vil gøre det lettere for os at styrke vores internationale forretningsforbindelser”.

Om Kubota

Kubota har været en af de førende producenter af landbrugs-, græs og entreprenørmateriel og industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka Japan og kontorer i mere end 120 lande og med over 43.000 ansatte i hele Nordamerika, Europa og Asien opnåede Kubota indtægter i 2021 på $20 milliarder. Selv om landbrugsudstyr er Kubotas primære produktlinje, producerer Kubota også en bred vifte af andre produkter, herunder vandfiltreringssystemer, kunstvanding, rørføring, tagdækning, boliger og store underjordiske ventiler.

Vores Mission

Vores mission “For Earth, For Life” udtrykker vores forpligtelse til at bevare jordens naturlige miljø, samtidig med at vi hjælper med at producere mad og vandforsyninger, der er vitale for samfundets behov, når verdens befolkning fortsætter med at vokse. Denne mission realiseres hver gang en Kubota-traktor arbejder for at producere mad, eller vores entreprenørmaskiner graver for at transportere vandressourcer eller yde beskyttelse. For mere information om Kubota, besøg www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.

For yderligere information kontakt:

Nellemann Machinery

Kristian Refnov

[email protected]

tlf. 24 49 72 69

Åbningsceremoni for NEDC: fra venstre mod højre: Shinichi Yamada, president European TBU; Dai Watanabe, Director & CEO Kubota Corporation; Yuichi Kitao, president & representative Director Kubota Corporation og Yasukazu Kamada, president Kubota Holding Europe.
Åbningsceremoni for NEDC. Deltagerne i åbningsceremonien for det nye center sammen med præsidenten for Kubotas European Tractor Business Unit (TBU), Shinichi Yamada, samt andre repræsentanter fra Kubota Groups øverste ledelsesteam.

Følg os på vores sociale netværk:

Hjemmeside: https://www.kubota.com , https://www.kubota-eu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kubota-in-europe/

Facebook: https://www.facebook.com/KubotaEurope/

Instagram: https://www.instagram.com/kubota_in_europe/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2T6NyJ2cAvVPss9Lx7hBhQ