close
M7-172_PREMIUM_DK2

Kubota fejrer 130-års jubilæum

I dag den 3. april fejrer den japanske maskinproducent, Kubota, 130-års jubilæum med maskiner på markedet.

I 1890 startede Kubotas rejse, ved at producere Japans første jernrør til vandværker. Kubotas grundlægger, Gonshiro Kubota, lagde byggestenene for virksomheden, der nu er en af verdens største spillere i industrien.

Startende som et støberi, blev Kubota hurtigt en stor virksomhed i den globale landbrugsindustri, byggeri og vand-relateret arbejde.

Over tid har virksomheden udvidet sin virksomhed med en vifte af service og produkter. I 1922 begyndte man at producere Kerosenedrevne motorer for landbrugsrelateret arbejde, hvor produktionen skabte betydelig udvikling inden for området. Senere i 1960’erne lancerede virksomheden de først traktorer for dyrkning. I 1974 introducerede Kubota sin egen kompakte mini gravemaskine, og gjorde arbejdet nemmere for alle.

Op til 1998 havde Kubota udvidet sin landbrugsmaskinervirksomhed endnu mere som en del af deres internationale strategi.

Verdenen i dag står over for en masse seriøse udfordringer. Kubota accepterer stadig udfordringen for at opretholde fremtiden for vores samfund og repræsenterer i dag en af de ledende maskinproducenter, som er en reference for selskaber over hele verden.

Produkterne dækker flere områder som landbrug, byggeri og vandforsyningen. Det japanske selskab er derudover verdens ledende producent af kompakte diesel- og benzinmotorer for brug i de forskellige industrier.

Kubota er optaget af at beskytte miljøet og bidrage til at løse fødevarer- og vandmangel globalt. Kubotas motorer, plæneklippere og kompakte anlægsmaskiner, præcisionsudstyr og materialer bidrager til vedligehold i urbane områder.

Ovenikøbet bruger Kubota sine teknologier, ekspertise og tilegnet kundekendskab til at udvikle og kommercialisere produkter produceret i Japans globalt anerkendte infrastruktur indenfor vandteknologi med det formål at beskytte jordens begrænsede ressourcer og levere vand til alle i hele verden.

Yuichi Kitao, President and Representatie Director for Kubota Corporation, fremhævede for nylig kerneværdierne i selskabet som en hyldest til grundlæggeren:

”I anledning af vores 130-års jubilæum vil det være forkert, hvis vi ikke mindede hinanden om vores grundlæggende principper, og det er: Der er ikke nogen vækst uden innovation.”

De to hovedværdier i Kubota-filosofien bliver specielt nævnt i dag: ”On Kubota” og ”On Your Side”.

Ifølge Mr. Kitao:

”One Kubota er kernen i vores tror på, at hver enkelt medarbejder i selskabet er afgørende for vores virksomhed, og at være ’On Your Side’, betyder at hver enkelt ansat hver dag skal vurdere, at om det vi producere følger behovet på markedet. Vi skal på, hvad kunderne har behov for.”

Som et resultat af Kubotas lange historie og udvikling er det vigtigt at huske sin oprindelse. Kubota vil fortsætte med at arbejde, som det har gjort i 130 år for at tilbyde den bedste kvalitet og de mest passende produkter og tjenester. Samtidig garanterer kubota for miljøet for at efterlade en bedre verden til morgendagens generationer.

Ved hjælp af innovation, forskning og ikke mindst ved at kommunikere effektivt med kunderne, vil selskabet forblive tro mod sit motto:

”For Earth, For Life”


FAKTA

Om Kubota Corporation:
Kubota Corporation har været den ledende producent af landbrugs-park og anlægsmaskiner samt industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarterer i Osaka, Japan og kontorer i mere end 110 lande i hele Nord-Amerika, Europa og Asien, opnåede Kubota et resultat i 2019 på 17,6 milliarder dollars. Selvom landbrugsudstyr er Kubots primære produktlinje, producerer Kubota også et bredt spektrum af andre produkter. Det inkluderer vandfiltreringssystemer, vandingsanlæg, rør, opbevaring og store underjordiske rør.