close
Kubota Traktor_EL

Kubota fejrer sit 50-års jubilæum i Europa i 2024!

Kubota fejrer sit 50-års jubilæum i Europa i 2024.

I 2024 fejrer Kubota sit 50-års jubilæum i Europa, siden åbningen af ​​sit første datterselskab i Frankrig i 1974. Siden da har virksomheden vist sin ekspertise og pålidelighed, i tråd med sit motto “For Earth, For Life”. I løbet af året vil Kubota fejre denne begivenhed, som har stor betydning for koncernen.

Kubota er en af de førende aktører på det europæiske marked indenfor landbrugs- og entreprenørmaskiner. De skiller sig ikke kun ud for sine innovative og avancerede produkter, men også som en global leverandør.

Europa er en af de tre strategiske kontinenter sammen med Asien og Nordamerika, alle kontinenter hvor Kubota har fokus på at videreudvikle distributionsnetværk. Gensidig tillid til samarbejdspartnere og distributører er nøglen til vækst i et konkurrencepræget miljø, som det europæiske. Udvalget af konkurrencedygtige og pålidelige produkter, har gjort Kubota til et af de førende mærker inden for byggeri, græspleje og landbrug. Kubota blev grundlagt af Gonshiro i 1890 i den japanske by Osaka. Kubota skiller sig ikke kun ud for sine innovative og avancerede produkter, men også som en løsningsudbyder. Desuden er Kubotas motorer anerkendt af mange OEM-kunder i Europa.

Efter etableringen af ​​sit første europæiske datterselskab i Frankrig, har Kubota støttet og løst problemer for hele kontinentet inden for fødevarer, vand og miljø, baseret på sin erfaring som global producent og løsningsudbyder. I denne forstand har virksomheden fokuseret på at levere ydelser, der øger kundetilfredsheden og hjælper kunderne med at løse deres daglige opgaver, hvilket følger virksomhedens motto: ‘Kubota, On Your Side.’

Oprettelsen af ​​Kubota Holding Europe (KHE) i 2017 styrkede virksomhedens identitet sig i Europa, takket være samarbejdet mellem medarbejdere og alle afdelinger i organisationen, der styrker deres evne til at levere den bedste service og produkter til både distributører og slutbrugere.

En virksomhed i stadig udvikling

Kubotas engagement i et marked så krævende som det europæiske, har været fast fra begyndelsen. Siden etableringen af ​​sit første europæiske datterselskab i Frankrig i 1974, har Kubota fortsat med at udvide i Europa. Det er blevet til talrige datterselskaber både i Tyskland, Storbritannien, Spanien, Italien, Holland, Polen og Tyrkiet for at optimere væksten i disse markeder. I dag har virksomheden cirka 5.000 medarbejdere og mere end 1.300 forhandlere og distributører i Europa.

For bedre at betjene kunderne og garantere dem god service og svartid, har Kubota Europe oprettet strukturer, så de er tættere på deres europæiske kunder. Innovation Centre Europe (ICE) i Holland, støtter åben innovation og fremskynder udviklingen af ​​nye forretningsmuligheder.; KRDE Research Centre, et R&D-hub baseret i Frankrig med hovedfokus på at udvikle nye effektive traktormodeller, der imødekommer de specifikke behov inden for afgrøder, markforhold og arbejdsprocesser hos europæiske landmænd; To europæiske distributionscentre – NEDC i Alblasserdam (Holland) og SEDC i Cavaillon (Frankrig) – med målet om at udvikle større samlekapacitet og logistiksystem for Europa, hvilket gør det muligt for Kubota at levere produkter indenfor en hurtigere tidsramme. Et 22.000 m2 europæisk logistikcenter placeret i det nordøstlige Frankrig til distribution af reservedele i Europa for at garantere bedre tilgængelighed, svartid og hurtigere levering. Dette suppleres af Kubotas fabrikker i Europa: Kubota Farm Machinery, en traktorfabrik etableret i det nordlige Frankrig i 2015, og Kubota Baumaschinen GmbH, en fabrik for entreprenørmaskiner i Zweibrücken, Tyskland, etableret i 1989.

Derudover købte Kubota Kverneland Group i 2012, et førende firma inden for landbrugsredskaber og effektive landbrugsløsninger. Hvilket tillod Kubota at udvikle sig og sætte et stærkt aftryk inden for landbrugssektoren i Europa. I de senere år har der været andre opkøb af store spillere i Europa som Pulverizadores Fede eller Gianni Ferrari, hvilket har givet Kubota mulighed for at tilbyde flere omfattende og komplette løsninger til kunderne.

At markere Kubotas 50-års jubilæum i Europa er en glæde, samt at anerkende den vedholdenhed og innovation, der har præget vores rejse. Som præsident for Kubota Holding Europe, udtrykker jeg min dybeste taknemmelighed til vores engagerede team og loyale kunder, forhandlere, distributører og partnere i regionen. Denne milepæl markerer ikke kun vores tidligere præstationer, men også de spændende kapitler, vi sammen vil skrive i de kommende år. Skål for 50 spændende år og forventningen om, hvad fremtiden bringer,” sagde Yasukazu Kamada, præsident for Kubota Holding Europe.