close
L1-382

Kubota lancerer den helt nye L1-382!

Baseret på succesen med de tidligere modeller i L1-serien, har Kubota introduceret en helt ny model, traktoren L1-382. L1-382 vil være tilgængelig på markedet fra marts 2021 og fremefter.

Med sine forbedrede funktioner sikrer L1-382-modellen større holdbarhed og produktivitet, samtidig med at driftsydelsen og effektiviteten forbedres. Blandt de vigtigste forbedringer er en ny Stage V Kubota 3-cylindret (1826 cc) dieselmotor med CRS-, EGR- og DPF-teknologier designet til at minimere udstødningsemissioner og reducere brændstofforbrug. Det øgede volumen i brændstoftanken på L1-382 (op til 42 liter) giver også længere arbejdstid sammenlignet med tidligere modeller.

L1-382 kan leveres med to typer transmissioner:

– Mekanisk gearkasse med 8 gear fremad og 4 bakgear

– Hydrostatisk transmission med 3 grupper

Ud over forbedret effektivitet og øget ydeevne kan denne traktor prale af et moderne design for øget udsyn og komfort takket være en helt åben førerbeskyttelse og motorhjem og sidedæksel med et nyt design.
Fordelene ved L1-382 er dog ikke kun begrænset til det nye design. Yderligere funktioner inkluderer 30,6 l / min hydraulikpumpe (bedst i klassen) og en integreret frontlæsser LA525.

Traktorerne i L1-serien er kendt for deres robusthed og høje kvalitet ud over deres stærke dieselmotorer og enestående løftekapacitet. Ligesom sine forgængere er L1-382 traktoren designet til at tilpasse sig enhver arbejdssituation, hvilket gør den særlig fordelagtig og praktisk for brugerne. Desuden opfylder L1-serie traktorer alle gældende emissionsstandarder.

Denne nye model er specielt udviklet til at give hurtigere og mere effektiv driftsydelse takket være dens omfattende udvalg af udstyr understøttet af Kubotas kvalitetssikring og enestående værdi.

Om Kubota

Kubota har været en førende producent af landbrugs- og entreprenørmaskiner og industrielle motorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka Japan og kontorer i mere end 120 lande og med over 41.000 ansatte i Nordamerika, Europa og Asien opnåede Kubota en omsætning i 2020 på $ 17,3 mia. Selvom landbrugsmaskiner er Kubotas primære produkt, producerer Kubota også en bred vifte af andre produkter, herunder vandfiltreringssystemer i byer, vandingssystemer, rør, tagdækning, huse og store underjordiske ventiler.

Vores mission

Vores mission “For jorden, for livet” udtrykker vores forpligtelse til at bevare jordens naturlige miljø, samtidig med at vi hjælper med at producere mad og vandforsyninger, der er vitale for samfundets behov, når verdens befolkning fortsætter med at vokse. Denne opgave realiseres hver gang en Kubota-traktor høster for at producere mad eller vores byggemaskiner graver for at transportere vandressourcer eller yde beskyttelse. For mere information om Kubota, besøg www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.