close
XTA33 Field (1)

Kubota lancerer nyt sortiment af sprøjter til specialafgrøder

Kubota lancerer nyt sortiment af sprøjter til specialafgrøder

 September, 2022

Kubota har nyligt lanceret nye højteknologiske tågesprøjter til at udføre effektive behandlinger mod skadedyr og sygdomme. Seks nye modeller af tågesprøjter betyder en markant udvidelse af Kubotas portefølje for specialafgrøder.

Kubotas højteknologiske tågesprøjter udfører effektive behandlinger i specialafgrøder. De seks tilgængelige modeller dækker beskyttelsesbehov mod skadedyr og sygdomme i plantager.

De nye Kubota-sprøjter til specialafgrøder er designet til at udføre præcise og bæredygtige sprøjtninger af høj kvalitet, der er tilpasset kravene til hver enkelt afgrøde. Blandt de seks tilgængelige modeller er der egnede muligheder for at dække beskyttelsesopgaverne for frugt- og vinplantager.

De nye modeller går under navnene: XTA21, XTA22, XTA24, XTA31, XTA33 og XTA63.

Hos den danske importør af Kubota-maskiner Nellemann Machinery, er man begejstrede for introduktionen af nye sprøjter og ser frem til, at de kan introduceres for importørens skandinaviske kundegrundlag.

”Vi tror, at sprøjterne vil være et godt supplement til de løsninger, vi pt. kan tilbyde frugt- og specialavlere. De nye tågesprøjter, tror vi, vil være en ideel løsning til dem, der har erhvervet eller kigger på at erhverve den populære Kubota M5-narrow smalsporede traktor. Vi tilbyder allerede fræsere og slagleklippere til denne kundegruppe og ser frem til at tågesprøjterne bliver vist på udstillingerne SIMA og EIMA,” fortæller administrerende direktør hos Nellemann Machinery, Kristian Refnov.

Robuste og effektive sprøjtninger

De nye sprøjter udmærker sig ved deres robuste, sikre og holdbare mekaniske ydeevne såvel som inkorporeringen af Kubotas seneste fremskridt inden for specialafgrøder. Sprøjternes særlige luftgruppe (Qi) er udviklet til at sikre en ensartet dækning, samtidig med at brændstofforbruget reduceres op til fire liter bændstof pr. time.. Sprøjternes er robuste, såder undgås nedbrud, og produktiviteten i hverdagen maksimeres.

Alle Kubotas specialafgrødesprøjter kan udstyres med H3O-teknologi for at give optimal digitalisering af behandlinger. Med H3O-teknologien bliver sprøjterne intelligente og forbundet, så sprøjtningen udføres præcist baseret på trævolumen pr. række. Præcisionen af Kubotas H3O-sprøjter til specialafgrøder fører til en afdriftsreduktion på op til 50 procent og op til 25 procent reduktion i brugen af pesticider.

Kubotas tågesprøjter udstyret med H3O-teknologi styres gennem en intuitiv og brugervenlig digital agronomisk platform, hvor behandlinger kan indstilles og sendes direkte ud til brugeren i marken. Indstillingen vises på en skærm, så sprøjten automatisk justerer til. Desuden får brugeren løbende notifikationer under arbejdet vedrørende hastighed, dysetilstand og applikationsvolumen, der minimerer risikoen for fejl. Efter endt arbejde er alle data tilgængelige på den digitale platform for at visualisere sprøjtedetaljerne og give sporbarhed. Med den gemte data får brugerne mulighed for at træffe mere præcise agronomiske og forretningsmæssige beslutninger.

Kubotas sprøjter til specialafgrøder er allerede lanceret på markedet i Spanien og Portugal og vil blive lanceret i Italien, Frankrig og Polen i løbet af 2022. Andre europæiske markeder vil gradvist følge efter fra 2023 og fremefter.

Om Kubota

Kubota har været en af de førende producenter af landbrugs-, græs og entreprenørmateriel og industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka Japan og kontorer i mere end 120 lande og med over 43.000 ansatte i hele Nordamerika, Europa og Asien opnåede Kubota indtægter i 2021 på $20 milliarder. Selv om landbrugsudstyr er Kubotas primære produktlinje, producerer Kubota også en bred vifte af andre produkter, herunder vandfiltreringssystemer, kunstvanding, rørføring, tagdækning, boliger og store underjordiske ventiler.

Vores Mission

Vores mission “For Earth, For Life” udtrykker vores forpligtelse til at bevare jordens naturlige miljø, samtidig med at vi hjælper med at producere mad og vandforsyninger, der er vitale for samfundets behov, når verdens befolkning fortsætter med at vokse. Denne mission realiseres hver gang en Kubota-traktor arbejder for at producere mad, eller vores entreprenørmaskiner graver for at transportere vandressourcer eller yde beskyttelse. For mere information om Kubota, besøg www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.

For yderligere information kontakt:

Nellemann Machinery

Kristian Refnov

[email protected]

tlf. 24 49 72 69

Følg os på:

Website: https://www.kubota.com , https://www.kubota-eu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kubota/, https://www.linkedin.com/company/kubota-in-europe/

Facebook: https://www.facebook.com/KubotaEurope/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2T6NyJ2cAvVPss9Lx7hBhQ