close
Kubota M8-201_DK1

Nu tilgængelig: Kubota Pack For Farming Simulator 22

PRESSEMEDDELELSE                                                                                                                     

 Nu tilgængelig: Kubota Pack For Farming Simulator 22

 Juli, 2022

Kubota Pack for Farming Simulator 22, den globalt anerkendte Farming Simulator-spilserie, der er udviklet og udgivet af GIANTS Software, er nu tilgængelig på pc, Mac og konsoller.  Fans er i stand til at bruge deres viatuelle maskinpark med elleve køretøjer, herunder M5-, M6- og M7-serien.

 Farming Simulator-spilet fortsætter med at udvide ved at inkludere mærker af høj kvalitet, hvor fans af videospilserien nu er i stand til at bruge modeller af Kubota-maskiner.

Med tilføjelsen af Kubota er Farming Simulator 22 i stand til at tilbyde fans endnu et mærke til at udvide deres flåde  af landbrugsmaskiner. GIANTS Software udgav Kubota Pack med elleve nye køretøjer og redskaber i dag. Den er nu tilgængelig på pc, Mac og konsoller, er inkluderet i Year 1 Season Pass og har modtaget en verdensomspændende digital udgivelse med boksede pc-versioner, der er tilgængelige i udvalgte regioner.

Udvælgelsen af maskiner gør det muligt at løse forskellige daglige landbrugsopgaver – fra jordbearbejdning af markerne til transport af producerede varer. Spillere finder traktorer som Kubota M5, M6 og M7 serien. Og også Kubota M8, den største traktor produceret af Kubota hidtil, som kun er tilgængelig i USA. De kan også bruge andre maskiner som skid steers og UTV’er arbejdskøretøjer, der er med til at håndtere hverdagens landbrugsopgaver med moderne, alsidige og kraftfulde maskiner, ligesom i det virkelige liv.

Med to UTV’s arbejdskøretøjer kan spillerne hurtigt levere dagligvarer eller udforske området, selv med andre spillere, der sidder på passagersæderne i online multiplayer-tilstand. Samtidigt med at spillerens avatar iføres  Kubota tøj.

Køretøjer og værktøj inkluderet er som følger:

  • Kubota traktorer M5, M6, M7, M8-serien
  • Kubota minilæsser R640
  • Kubota Skid steer SSV75
  • Kubota SVL97-2
  • Kubota UTV: RTV-XG850 Sidekick og RTV-X1140
  • Kubota frontlæssere: M77 og LA 2255

“Ved at tilføje Kubota til udvalgte af landbrugsmærker i vores serie tilbyder vi vores dedikerede fans yderligere en international maskinproducent” siger Thomas Frey, Vice President of Business Development hos GIANTS Software. “Vi er glade for at samarbejde med denne historiske og globale producent, hvis motorer driver en række af nutidens landbrugsaktiviteter over hele verden.”

“Da Kubota fejrer 50 år i USA i år, kunne timingen for FS22 ikke være bedre.  Vi fortsætter med at udvide vores produktlinjer og bygger videre på vores lange arv af teknisk innovativt udstyr, der leverer en række holdbare, kvalitetsbyggede maskiner, der er klar til at håndtere hårde opgaver inden for landbrug, byggeri, kommerciel græs og boliger. Det giver mening for os at nå ud til nye potentielle kunder i virtuelle omgivelser for at vise dem, hvad vores udstyr er i stand til.”  siger John Lee, marketingdirektør, Kubota Tractor Corporation.

“I de senere år har vi modtaget anmodninger fra vores kunder, fans, forhandlere og medarbejdere, der spørger os, hvornår Kubota vil være en del af det verdensberømte Farming Simulator-videospil,” siger Andreas Kaczmarczyk, Central Marketing Services leader, Kubota (Europa). “Kubota-koncernen vil bestræbe sig på at realisere GMB2030, så den kan blive et Global Major Brand (GMB). Denne globale aftale med GIANTS er et vigtigt skridt i denne globale branding Kubota-strategi.”

Farming Simulator 22 er tilgængelig til pc, Mac, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One og Stadia. Et Year 1 Season Pass er tilgængeligt, hvilket udvider spillet med endnu mere indhold i fremtiden – Kubota Pack er inkluderet. GIANTS Software vil også fortsætte med at frigive gratis indholdsopdateringer og brugergenereret indhold på den officielle ModHub. Besøg det officielle Farming Simulator-websted og GIANTS Software-presseområdet for mere information.

Om GIANTS Software

GIANTS Software er en international videospiludvikler og udgiver fra Schweiz etableret i 2004 og kendt over hele verden for at skabe den populære Farming Simulator-serie. Teamet med kontorer i Schweiz (Zürich), Tyskland (Erlangen), USA (Chicago) og Tjekkiet (Brno) er meget engageret i at opretholde tæt kontakt til landbrugsindustrien og engagere sig i samfundet. For mere information, besøg venligst giants-software.com

Om Farming Simulator

Siden 2008 er over 30 millioner enheder af Farming Simulator blevet solgt over hele verden. Spilserien er blevet udgivet på alle populære platforme, herunder konsoller, mobiltelefoner, tablets og pc’er siden da. Fra starten gjorde teamet det muligt for brugerne at oprette mods med virksomhedens egen GIANTS Engine. Med Farming Simulator League (FSL) introducerede serien en konkurrencedygtig esports-tilstand i 2019 – med hold, der konkurrerer i professionelle turneringer og mange anerkendte mærker og sponsorer om bord. Flere oplysninger findes på farming-simulator.com

Om Kubota

Kubota har været en førende producent af landbrugs-, græs- og entreprenørmaskiner og industrimotorer siden 1890. Med verdens hovedkvarter i Osaka Japan, kontorer i mere end 120 lande og med over 41.000 ansatte i hele Nordamerika, Europa og Asien opnåede Kubota en omsætning på cirka 20 milliarder dollars i 2021.  Selvom landbrugsudstyr er Kubotas primære produktlinje, producerer Kubota også en forskelligartet portefølje af andre produkter, herunder bydækkende vandfiltreringssystemer, kunstvanding, rør, tagdækning, boliger og store underjordiske ventiler.

 Vores branderklæring

Vores branderklæring, “For Earth, For Life”, taler om vores engagement i bevarelsen af Jordens naturlige miljø, samtidig med at vi hjælper produktionen af mad og vandforsyning, der er afgørende for samfundets behov, da vores verdensbefolkning fortsætter med at vokse. Denne mission realiseres, hver gang en Kubota-traktor høster jorden for at producere livsopretholdende mad, eller vores byggeudstyr udgraver for at transportere vandressourcer eller give husly.

For mere information om Kubota, besøg venligst www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.

For yderligere information kontakt venligst;

Nellemann Machinery, Kristian Refnov, [email protected], tlf. 24 49 72 69

 

Følg os på:

Hjemmeside: https://www.kubota.com , https://www.kubota-eu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kubota-in-europe/

Facebook: https://www.facebook.com/KubotaEurope/

Instagram: https://www.instagram.com/kubota_in_europe/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2T6NyJ2cAvVPss9Lx7hBhQ