close
Billede 1

M6-serien er landet: Stærk traktor der er oplagt til læsseopgaver

M6-serien er landet: Stærk traktor der er oplagt til læsseopgaver

Kubotas nye M6 serie er landet i Danmark og er klar til at gøre sit indtog hos de danske bedrifter og entreprenører. Traktoren kommer i tre modeller, og er oplagt at montere frontlæsser på. Traktoren importeres af Nellemann Machinery der lancerer traktoren med unikt tilbud på finansiering og forlænget reklamationsret.

I 2020 annoncerede Kubota deres nye M6002 traktor serie, der nu introduceres på det danske marked. Traktorserien består af alsidige traktorer i klassen 120-140 hk, og designet som det perfekte match til de blandede opgaver på eksempelvis husdyrsbedrifter, deltidsbedrifter, specialafgrøder, den grønne sektor og i industrien.

I Danmark importeres Kubota af Nellemann Machinery, der har set frem til at kunne vise den nye traktor frem.

”Det er en kompakt og agil traktor, vi får på markedet, med en bomstærk 4-cylindret motor på 6,1 liter. Motoren leverer overlegent moment samtidig med at den holder en fornuftig brændstoføkonomi. Dens størrelse og styrke gør den velegnet for mange forskellige kunder som deltidslandbrug og kommuner, og særligt tror vi på, at den vil gøre sig godt på bedrifter med husdyr,” fortæller Kristian Refnov, direktør i Nellemann Machinery og fortsætter:

”Det er en topmoderne traktor i den velkendte Kubota-kvalitet. Designet af traktoren gør den særdeles egnet til læsseopgaver, med godt udsyn, snæver venderadius, 8 trins powershift og Kubotas Express Restart, der muliggør komplet nedbremsning uden brug af kobling.” Som noget helt unikt for Kubota leveres traktoren med Bi-Speed turn, der ved snævre vendinger aktiverer en funktionen der nedsætter venderadiussen markant, ved at lade den kraftige foraksel trække mere.

M6 kabine er indrettet ergonomisk og med fokus på komfort og udsyn, hvor blandt andet soltaget øger udsynet til frontlæsseren. Tilvælges frontlæsser kan denne betjenes via traktorens joystick uden eftermontering af ekstra udstyr. Frontlæsserredskaber kan ligeledes kobles til og fra uden at forlade kabinen.

Unik finansiering og reklamationsret
Nellemann Machinery lancerer i samarbejde med Kubota samtidig en ny finansieringsmulighed Kubota Finance på alle M6- og M7-serie traktorer samt den forlængede reklamation Kubota Care, til og med d. 30.06.2022. Kubota Finance tilbydes på Kubota M6 og M7 traktorer, og indbefatter en 5 års fast rente på 0,99 procent. Kubota Care forlænger reklamationsretten til 5 år eller 3000 timer, og tilbydes alle M-serie traktorer.

”Vi lancerer M6’eren med et brag. Det er er en enestående kampagne, vi lancerer den nye traktor med, og understreger om noget kvaliteten af Kubotas traktorer, og den tro vi har på det produkt, vi sender på markedet,” fortæller Kristian Refnov og slutter:

”Med Kubota Finance får man en meget attraktiv finansieringsordning der ikke ellers ses på markedet. Kombineres det med Kubota Care, der er en fabriksreklamation uden selvrisiko og derfor reelt set beskytter investeringen i 5 år, sikrer vi kunderne optimal tryghed og driftssikkerhed.”