close
Billede 1

Nellemann Machinery og Thorsen-Teknik indgår samarbejde

Nellemann Machinery og Thorsen-Teknik indgår samarbejde

For fremtiden vil Kubotas traktorer kunne leveres med GPS-løsninger fra Topcon. Det nye samarbejde mellem importørerne Nellemann Machinery og Thorsen Teknik betyder, at løsningen udbredes i både Danmark, Norge og Sverige og vil kunne opleves på demotraktorer fra efteråret. Samarbejdet opstår som følge af, at Kubota og Topcon sidste år indgik et data-samarbejde om præcisionsionslandbrug.

GPS-løsninger i landbruget bliver mere og mere almindeligt, og landbrug af alle typer og størrelser tager de nye teknologiske muligheder til sig. For at imødekomme denne stigende efterspørgsmål på GPS-løsninger har den Danske, Norske og Svenske importør af Kubota-traktorer og -græsklippere, Nellemann Machinery, indgået et samarbejde med Thorsen-Teknik der importerer Topcon i de samme lande.

Sidste år indgik Kubota og Topcon på internationalt plan et data-samarbejde om præcisionsionslandbrug. Herefter er importørerne gået sammen for at få mulighed for at udbrede løsningen til hele Norden. Nellemann Machinery og Thorsen-Teknik vil kunne styrke kompetencerne inden for både traktorer og digitale værktøjer.

”I første omgang skal vi til at dele viden med hinanden om brugen og implementeringen af Topcon GPS-systemer til Kubotas traktorer. Vores primære målgruppe tager de digitale hjælpeværktøjer mere og mere til sig og vi sælger flere og flere redskaber med eksempelvis sektionsluk og til graduering af udsæd eller gødning. Derfor skal vi kunne tilbyde de bedste systemer og ligeledes kompetent vejledning. Vores salgskonsulenter vil fremover være fortrolige i Topcons produkter og vil nemt kunne viderestille kunderne til Topcons eksperter, når spørgsmålene bliver meget tekniske,” fortæller administrerende direktør i Nellemann Machinery Kristian Refnov

”Det styrker vores position i alle tre lande og er et samarbejde der giver mening for alle parter. Samarbejdet gør vores medarbejdere mere komfortable med Kubotas traktorer, og det vil derfor højne den service, vi kan levere til kunder med Kubota-maskiner og -redskaber i alle tre lande,” fortæller direktør i Thorsen-Teknik Torben Thorsen.

Det nye samarbejde vil for første gang se dagens lys på den forestående landbrugsmesse Borgeby Fältdagar, hvor Kubotas maskiner vil vises frem med Topcons præcisionsudstyr påmonteret. For fremtiden vil de to virksomheder løbende dele viden og erfaringer med hinanden for at kunne levere knivskarpe løsninger til kunderne. Løsningerne der vises på Borgeby er lige fra High end til simple sporfølgere samt udstyr til opgradering af den eksisterende maskinpark.

Demo-traktorer med nyt udstyr
For kunderne vil det nye samarbejde i den kommende demosæson, der skydes i gang umiddelbart efter årets høst. Det betyder at der på flere af Kubota’s demotraktorer vil være monteret med Topcon GPS-udstyr hele efteråret. Det giver kunderne en forsmag på den værdi, det nye samarbejde mellem Nellemann Machinery og Thorsen-Teknik vil give i praksis.

”Vores samarbejde går på tværs af Danmark, Norge og Sverige og giver derfor rigtig god mening for begge virksomheder. Topcon vil være vores go-to GPS-system, når vi sælger Kubota-traktorer i alle tre lande, hvorfor flere demo-traktorer fra nu af vil være monteret med deres værktøjer. Vores samarbejde med Thorsen-Teknik er ikke det samme som Kubota og Topcons samarbejde om data-deling. Vi følger den linje, grundet vores rolle som importører. Men for os handler det om at komme på forkant med situationen og styrke slutbrugerens oplevelse, når de tager vores produkter i brug,” Fortæller Kristian Refnov og fortsætter:

”Vores sælgere bliver skarpere i at finde det system, der matcher kundens behov, samtidig med at de har adgang til tekniske eksperter, der kan vejlede, hvis vores fælles kunder har mere specialiserede ønsker eller spørgsmål. Det gør os mere end almindeligt klar til at køre demoer i efteråret og vise vores Kubota-traktorer og redskaber frem, med GPS-udstyr af højeste internationale standard.”

For yderligere information, kontakt:
Kristian Refnov | Administrerende Direktør, Nellemann Machinery A/S | +45 24 49 72 69 | E-mail: [email protected]