close
placeholder

Nellemann Machinery søger servicetekniker til Østjylland

Kunne du tænke dig at blive en del af et rigtig godt og velfungerende team, som servicerer professionelle maskiner med den nyeste teknologi?

Som servicetekniker
Vi har brug for en servicetekniker, som kan udføre serviceopgaver, diagnosering og reparationer direkte hos vores kunder. Din dagligdag vil bestå af en del selvstændigt arbejde, og du får derfor god indflydelse på din egen hverdag. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og derfor tilbyder vi dig løbende efteruddannelse via kurser direkte på fabrikkerne i udlandet.

Vi forventer:
Vores Brands er top of the range i brugen af den absolut nyeste teknologi i branchen, derfor er det nødvendigt med erfaring som landbrug- eller entreprenørmekaniker, samt diagnosering, CAN-bus, IT og engelsk. Vi forventer, at du som person er engageret og trives i en travl hverdag med frihed under ansvar.

Vi tilbyder:

  • Et job, hvor din indsats gør en markant forskel for vores kunder
  • En spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder
  • En arbejdsplads med gode kollegaer og plads til humor
  • Indflydelse på din egen hverdag
  • Løn efter kvalifikationer
  • Værkstedsbil

Vil du høre mere om stillingen, er du også velkommen til at ringe til Simon Lærke Jensen  på tlf. 40 40 77 70.
Der afholdes samtaler løbende, så kontakt os gerne hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig!

En del af Nellemann Gruppen
Nellemann Machinery er ejet af Nellemann Gruppen der også driver forretning med import- og detailforretninger inden for bilbranchen. Herudover ejer koncernen bl.a. et af Danmarks største billeasing selskaber. Koncernen beskæftiger ca. 350 medarbejder og omsætter for 2 mia. kr. med en solid bundlinje.

Nellemann Machinery er et helejet datterselskab, der sælger og servicerer maskiner til Vej- & Parkvæsnet, entreprenører og landbrug. Forretningen har i dag en bred produktportefølje med mærker som Kubota, Bobcat & Holder.

Forretningen er lokaliseret i Danmark Sverige og Norge, og omsætter for over 200 mio. kr. og beskæftiger 60 medarbejdere.