close
LX model

Ny Kubota kompaktraktor – LX-serie

PRESSEMEDDELELSE

Ny multifunktionel LX kompakt traktor lanceret af Kubota

(31. Maj , 2021)

Kubota har for nyligt introduceret deres nye LX Serie, en produktlinje af multifunktionelle kompakt traktorer, som giver brugerne mange anvendelses muligheder, lige fra snerydning og græsklipning til materialehåndtering og jordarbejde. Den nye LX traktor har en Stage V motor med CRS, EGR og DPF og vil være tilgængelig i 4 forskellige modeller. 2 med styrtbøjler & 2 med kabiner. LX-351 med 35 HK og LX401 med 40 hk, begge modeller med hydrostatisk  transmission med 3 gearområder.

Denne kompakte traktor til bl.a. græsklipning, fås også med den nye frontlæsser LA545, med mulighed for parallelføring og Swift-tach-funktion, der gør det muligt at montere og afmontere frontlæsseren uden at forlade kabinen. Med dens nye transmission og design, sætter denne nye serie af kompakttraktorer kvalitetsstandarder og baner vejen for flere anvendelsesmuligheder.

 

Kubota’s kompakte LX traktorer er designet til at give maksimal kvalitet, brugerkomfort, og alsidighed. Disse traktorer bruges typisk af kommuner, boligselskaber og entreprenører, der kombinere kraft og kompakthed i en enkelt maskine.

LX Serien er en allround produktlinje af kompakt traktorer fyldt med førsteklasses funktioner, som en kraftig Kubota dieselmotor med god brændstoføkonomi og lavere udslip, samt et højt niveau af kraft, drejningsmoment og ydeevne i alt slags vejr.

Blandt de vigtigste fordele ved den nye LX-serie er dens bi-speed funktion, nydesignede transmission, indtræk i kabinen, som også reducerer støjniveauet inde i kabinen,  samt bedre tilgængelighed, nydesignet instrumentpanel, og auto-gas funktion, som gør det muligt for operatørerne at styre motoromdrejningerne med HST pedalen. Denne nye model er også ekstremt smal, hvilket giver brugerne mulighed for nemt at manøvrere, mens traktoren tilpasser sig terrænet.

LX Serien er blevet EU godkendt og vil først blive introduceret i Europa. Senere vil de nordamerikanske og japanske markeder følge efter.

Om Kubota

Kubota har været en førende producent af landbrugs-, græs og entreprenørmateriel og industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka Japan og kontorer i mere end 120 lande og med over 41.000 ansatte i hele Nordamerika, Europa og Asien opnåede Kubota intægter i 2020 på $17.3 miliarder. Selv om landburgsudstyr er Kubotas primære produktlinje, producerer Kubota også en bred vifte af andre produkter, herunder vandfiltereringssystemer, kunstvanding, rørføring, tagdækning, boliger og store underjordiske ventiler.

Vores Mission

Vores mission “For Earth, For Life” udtrykker vores forpligtelse til at bevare jordens naturlige miljø, samtidig med at vi hjælper med at producere mad og vandforsyninger, der er vitale for samfundets behov, når verdens befolkning fortsætter med at vokse. Denne mission realiseres hver gang en Kubota-traktor arbejder for at producere mad eller vores entreprenørmaskiner graver for at transportere vandressourcer eller yde beskyttelse. For mere information om Kubota, besøg www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.

For yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

 

Nellemann Machinery A/S

Tlf. 32 50 29 02

 

Website: https://www.kubota.com , https://www.kubota-eu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kubota/, https://www.linkedin.com/company/kubota-in-europe/

Facebook: https://www.facebook.com/KubotaEurope/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2T6NyJ2cAvVPss9Lx7hBhQ